Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



ΟΡΚΟΣ ΠΡOΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Άρθρο 33 παρ. 2 του Συντάγματος :

“Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους Νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση , να υπερασπίζω την Εθνική Ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού”

Ας δούμε τώρα Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε τι πράξατε για την υλοποίηση του πιο πάνω όρκου σας στο Σύνταγμα κατά την ορκωμοσία σας.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

Άρθρο 1 παρ. 3 : Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 2 παρ. 1 : O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Άρθρο 37 παρ. 2 & επόμενα : O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης στον Αρχηγό του πλειοψηφίσαντος κόμματος και εάν δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης δίνει εντολή στον δεύτερο ή και στον τρίτο και εάν τελικά δεν καταστεί δυνατό να σχηματισθεί Κυβέρνηση αναθέτει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης στον Πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου προκειμένου να πραγματοποιηθούν και πάλι εκλογές.

Η ίδια ως άνω διαδικασία ορίζεται και στην περίπτωση κατά την οποία ο Πρωθυπουργός να παραιτηθεί ή δεν είναι δυνατόν να ασκήσει τα καθήκοντά του για οποιονδήποτε λόγο.

Εγώ λοιπόν κύριε Πρόεδρε, ένας ταπεινός και άσημος Νομικός, που σέβομαι τη Νομική Επιστήμη, ερωτώ εσάς έναν έμπειρο Νομικό που έχει και έμπειρους Νομικούς Συμβούλους να μου απαντήσετε στην ερώτηση μου που είναι : “Από πού προέκυψε ο κος Λουκάς Παπαδήμος”;

Διότι ξέρετε όσο διακεκριμένος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ και να είναι ο κος Παπαδήμος είναι Αντισυνταγματικός Πρωθυπουργός. Και σε αυτήν την περίπτωση, εξ’ όσων πάλι γνωρίζω, αυτό λέγεται και είναι διαδικασία εκτός ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και άρα είναι μια Πραξικοπηματική πράξη και άρα έγινε ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !

Λέγεται δε, εκτός από εμένα τον άσημο, και από Διεθνώς καταξιωμένους Συνταγματολόγους ότι και στις 5 Μάιου 2010 έγινε πάλι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με την υπογραφή , όπως υπεγράφη, της “Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης” διότι κατ’ εφαρμογή του άρθρου 28 του Συντάγματος θα έπρεπε εκτός της υπερψήφισης της με 181 ψήφους Βουλευτών να συντρέχουν και άλλες τέσσερις προϋποθέσεις που είναι :

να μην θίγονται τα δικαιώματα του ανθρώπου
να μην θίγονται οι βάσεις του Δημοκρατικού Πολιτεύματος
να γίνεται με βάση της αρχές της Ισότητας και
να γίνεται με βάση τις αρχές της Αμοιβαιότητας

Δηλαδή αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε έχουν γίνει έως τώρα 2 ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ.Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς, ως Έλληνας Πολίτης που είσαστε και στο παρελθόν Αντάρτης, όπως δηλώσατε και μάλιστα με τα δάκρυα στα μάτια στην μη πραγματοποιηθείσα παρέλαση στην Θεσσαλονίκη την 28ηΟκτωβρίου 2011, που συνέβη μάλιστα και για πρώτη φορά, και σας ερωτώ να μου απαντήσετε τι άραγε συμβαίνει ;Δηλαδή άλλα λέει το Σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκατε, μην το ξεχνάμε αυτό, και άλλα συμβαίνουν και μάλιστα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ και δεν το έχετε αντιληφθεί ; Μου είναι δηλαδή αδιανόητο ότι είναι δυνατόν να γίνονται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ υπό την ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΑΣ.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την απάντηση την οποία θα μου δώσετε και κυρίως για την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων , εάν πράγματι συνέβη δύο φορές το έγκλημα των εγκλημάτων

Με τον προσήκοντα σεβασμό

Παπαντωνίου Αντώνης

Υποναύαρχος Λ.Σ.(Ε.Α.) – Νομικός

Μέλος του ΕΠΑΜ Δυτικής Αθήνας & της προσωρινής οργανωτικής επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου