Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας και η νέα Φραγκοκρατία

 Πλήρης παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και συνταγματική εκτροπή

«Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας βασίζεται σε έναν αυστηρό όρο: προβλέπει την ενίσχυση της επιτήρησης της Ελλάδας και την επιβολή διαρκούς παρουσίας της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί τόπου με στόχο την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα ώστε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία του Κράτους», συμπλήρωσε ο Ολι Ρεν.
Mε δύο απλές κουβέντες ο αξιωματούχος της τρόϊκας περιέγραψε την συμφωνία ολοκληρωτικής παράδοσης της Ελλάδας στην ξένη κατοχή και την έναρξη της νέας Φραγκοκρατίας. Πόσο θα διαρκέσει αυτό;  Φραγκοκρατία, μέχρι το 2042 (τουλάχιστον)! Αν όλα πάνε καλά!
Αυτή είναι η τελική ημερομηνία ωρίμανσης των ομολόγων που συμφωνήθηκε να αλλάξουν χθες και μέχρι τότε συμφωνήθηκε η χώρα να τελεί υπό τον έλεγχο των δυτικών δυνάμεων: Το 2042.
Τότε η Ελλάδα θα έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά της, αν βέβαια υπάρχει Ελλάδα τότε στα σύνορα που την ξέρουμε και με τον λαό που την κατοικεί σήμερα.
Φυσικά κανείς δεν πιστεύει ότι η κατάσταση θα φτάσει μέχρι το 2042 με ομαλούς ρυθμούς. Η ανάληψη του ελέγχου της  χώρας από τους ξένους θα δημιουργήσει σταδιακά ένα κίνημα αντίστασης που ίσως δεν περιοριστεί απλά και μόνο σε διαδηλώσεις. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει η Ιστορία. Η ίδια η συμφωνία είναι θνησιγενής και αυτό το αντιλαμβάνονται οι πάντες, όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή.

Τα κύρια σημεία της απόφασης είναι:
-  Πρωτογενές πλεόνασμα το 2013...(και καλά)
-  Eνισχυμένη παρουσία σε μόνιμη βάση με αύξηση του προσωπικού  της Task Force στην Ελλάδα.
-  Συνεχής και στενή παρακολούθηση του προγράμματος από τους πιο πάνω (Οι νέοι υπουργοί θα είναι αυτοί). Θα γίνονται εκταμιεύσεις από ένα ειδικό λογαριασμό και ανάλογα με την πρόοδο υλοποίησης των μέτρων.
- Νομοθετική ρύθμιση για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του χρέους.
- Συνταγματική ρύθμιση της πιο πάνω απαίτησης το συντομότερο δυνατό.
- Συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο κούρεμα κατά 53.5 % (στην πράξη πάνω από 75 %)
- Υλοποίηση του PSI με βάση την συμφωνία που υπεγράφη στην βουλή (Αγγλικό δίκαιο)
- Χρέος στο 120,5 % το 2020  

περισσότερα  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34900&Itemid=139

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου