Σάββατο 16 Ιουνίου 2012


Bρώμικο και ύπουλο άρθρο των Financial Times Γερμανίας!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Με τον τίτλο "Αντισταθείτε στον δημαγωγό", το άρθρο που αναρτήθηκε χτές το βράδυ της Παρασκευής απο την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Financial Times Deutschland και μάλιστα στα ...Ελληνικά(!!!), προτρέπει τους Ελληνες να ...αψηφίσουν τον "δημαγωγό" Αλέξη Τσίπρα και να ψηφίσουν τον...εκτελεστή των τραπεζιτών και συνεργό στην καταστροφή της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά!

Ενα άρθρο-ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου μας και που αποδεικνύει με τον πιο εμετικό τρόπο το πώς μας αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι ...συνεταίροι μας και το τι σχέδια έχουν για την Ελλάδα και τους Ελληνες!

Δείτε τι γράφουν να φρίξετε:

Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ.


Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο.


Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών.


Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΣΑΣ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ, ΕΞΑΘΛΙΟΝΩΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ"!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝ ΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!

ΕΣΕΙΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ!
Κατηγορία: Ελλάδα,Ευρώπη,Πύρινος Λόγιος



http://logioshermes.blogspot.com/2012/06/b-financial-times.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου