Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Καταλήψεις και 48 απεργίες προτείνει στη ΓΣΕΕ ο Ν. Φωτόπουλος

Πρόταση για μπαράζ καταλήψεων σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα, έκανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος σε σύσκεψη συνδικαλι-στικών στελεχών της ΓΣΕΕ για την προετοι-μασία της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.
(και σχόλιο της Σεισάχθειας στο τέλος)
«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.
Όπως σημείωσε, για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση, προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος, και συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, με καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κτλ.
«Τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
από το tvxs.gr
Σημείωση Σεισάχθειας: Όλο και περισσότεροι κατανοούν την αναγκαιότητα της Γενικής Πολιτικής Απεργίας. Παρά τις ενστάσεις μας για τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και το ρόλο τους στην εκτόνωση της δυναμικής του λαϊκού κινήματος, οι προτάσεις Φωτόπουλου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας. Κανείς να μη λείψει από αυτόν τον αγώνα που ξεκινά από τη Δευτέρα με το συλλαλητήριο μπροστά στη Τράπεζα της Ελλάδος για τις ΕΟΖ και θα αρχίσει να κλιμακώνεται από τη Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη με τη Γενική Απεργία.
Καθολική Στάση Πληρωμών προς το Κράτος και τις Τράπεζες Τώρα

Γενική Πολιτική Απεργία Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου