Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ : Το σύνθημα ”Μαζί να φύγουν οι ναζί, είναι εθνικιστικό και πρέπει να παταχθεί”.

κουνελης
κουνελης

Όι Εθνικοί μειοδότες της ΔΗΜ.ΑΡ,οι ελλεινοί αυτοί τύποι έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τους έφεδρους καταδρομείς,και την παρέλαση που έκαναν ενάντια στο κατοχικό καθεστώς και στις δοσίλογες μαριονέτες που το άρχουν.
Διαβάστε την ερώτηση και μετά σχόλια δικά μας στο τέλος.

ΘΕΜΑ : Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ με αφορμή την “παρέλαση” ένστολων στη λεωφόρο Αμαλίας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: Α) Εθνικής Άμυνας
Β) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Γ) Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
ΘΕΜΑ: «Ιδιότυπη παρέλαση ένστολων στην Πλατεία Συντάγματος»
Κύριοι Υπουργοί,
Στις 9 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της διαδήλωσης που έλαβε χώρα στην Πλατεία Συντάγματος, ομάδα ένστολων προέβηκε σε ιδιότυπη παρέλαση στην οδό Αμαλίας, φωνάζοντας συνθήματα εθνικιστικού χαρακτήρα. Μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν οι συμμετέχοντες αποτελούν εν ενεργεία προσωπικό του Στρατού Ξηράς ή είναι απόστρατοι, ενώ ενδέχεται μεταξύ αυτών να βρίσκονται και απλοί πολίτες.
Η ιδιότυπη αυτή πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική αφού θέτει υπό αμφισβήτηση την προσήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στους δημοκρατικούς θεσμούς, συμβάλλει στο γενικευμένο πλαίσιο ανομίας που επικρατεί στην χώρα, ενώ υποβαθμίζει τον ρόλο της ιεραρχίας στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, αφού το γεγονός συνέβη εν αγνοία της Στρατιωτικής Ηγεσίας και του αντίστοιχου Υπουργείου.
Επιπλέον, τίθεται θέμα ποινικού αδικήματος εφόσον βάσει των σχετικών ρυθμίσεων περί «αντιποίησης στολής ή εμβλημάτων», ο στρατιωτικός που φέρει δημόσια στρατιωτική στολή, παράσημο ή άλλο διακριτικό σημείο βαθμού ή τίτλου χωρίς να έχει δικαίωμα γι’ αυτό, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους. Στην περίπτωση των μη εν ενεργεία στρατιωτικών και των πολιτών, επίσης υφίστανται ποινικές ευθύνες για αντιποίηση αρχής και στολής βάσει των άρθρων 175 και 176 του ποινικού κώδικα.
Επιπλέον προκύπτει και ζήτημα αναφορικά με την ετοιμότητα και βούληση δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι σε τέτοια περιστατικά. Η παρέλαση ένστολων διεξήχθη σε χώρο με έντονη την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες ωστόσο δεν προέβησαν στη διερεύνηση της ταυτότητας των συμμετεχόντων και κατ’ επέκταση στη διάλυση της παρέλασης.
Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1. Πραγματοποιήθηκε έρευνα από το ΓΕΣ σχετικά με την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων και τη σχέση τους με το στράτευμα;
2. Προτίθενται να προβούν στην αυστηρή, όσο και παραδειγματική, τιμωρία των συμμετεχόντων;
3. Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν ούτως ώστε να αποτρέψουν παρόμοιες ενέργειες;
4. Για ποιο λόγο αδράνησαν οι Αστυνομικές Αρχές και δεν παρεμβλήθηκαν στην παρέλαση; Θα διενεργηθεί έρευνα στο Σώμα αναφορικά με την ολιγωρία και θα υπάρξουν κυρώσεις για τους υπευθύνους;
5. Θα αναζητήσει η ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη ευθύνες μεταξύ πολιτών για αντιποίηση αρχής και στολής, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο με τους συμμετέχοντες;Κατ’αρχήν την ερώτηση την υπογράφει η Γιαννακάκη.Ξέρετε η ”κυρία” που έλεγε άθλιους τους διαδηλωτές που έτρωγαν τα χημικά πέρσι το καλοκαίρι εξω απο την Βουλή.
Δεύτερο.Ούτε ενα λαμόγιο απο την ΔΗΜ.ΑΡ δεν ήταν στο Σύνταγμα.Βέβαια θα μου πείτε αν ήταν κάποιος απο αυτούς στο Σύνταγμα το πιθανότερο θα ήταν το κεφάλι του να γινόταν άσπρο απο τα γιαούρτια ή με καρούμπαλα  απο τις πέτρες.
Τρίτο και ερώτηση προς τους δωσιλόγους της ΔΗΜ.ΑΡ. Πρίν κάνετε την επερώτηση ρε χαφιέδες γιατί δεν ζητήσατε το βίντεο με τα συνθήματα να το δείτε; Εντάξει κατανοούμε οτι το να βρίσκετε πράγματα στο διαδίκτυο είστε άσχετοι,αλλά αν το ζητούσατε ίσως να σας το δίναμε.
Τέταρτο.Τα  συνθήματα ενάντια των Ναζί είναι εθνικιστικά; Αν το πιστεύετε αυτό είστε μεγαλύτεροι δωσίλογοι και απο αυτούς της κατοχής.
Πέμπτο. Πολύ θα το θέλατε ο Ελληνικός Στρατός να είναι κάτω απο την κυριαρχία των Γερμανών,μιας και σε αυτούς είστε υπηρέτες και οι χαφιέδες τους.αλλά αυτό δεν θα ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Έκτο.Το οτι η Χώρα είναι υπο οικονομική κατοχή και ετοιμάζονται να φέρουν στρατοχωροφυλακή,για τις αυτοκτονίες, για τις επιτροπές,για το ξεπούλημα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχετε πει τίποτα,χαφιέδες;
Αυτά για τους δωσίλογους χαφιέδες της ΔΗΜ.ΑΡ.Παρακάτω δίνουμε το βίντεο με τους Εφέδρους,και την απάντηση τους πρός τους δωσίλογους της ΔΗΜ.ΑΡ.
Και κλείνω με τα λόγια του Καζάκη απο την σημερινή εκπομπή για τον Κουβέλη και τον δωσιλογικό σχηματισμό του
”Όσο και να θέλει να δει ο Κουβέλης και η συμμορία του τις ένοπλες δυνάμεις να ελέγχονται απο τα φιλαράκια της Μέρκελ,και της χουντάρας των Βρυξελλών,αυτό δεν θα γίνει.Δεν θα επαναληφθούν τα Ιουλιανά και οι αποστάτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου