Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ"...
Η Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας δεν είναι υπόθεση μιας ημερομηνίας.
Πρόκειται για μια συλλογική πράξη ενός λαού που ισοδυναμεί με κοινωνική εξέγερση.
Μετά την κήρυξη της απεργίας δεν υπάρχει επιστροφή.
Ή θα νικήσει ο λαός και θα προχωρήσει μπροστά, ή θα νικήσει η μαύρη αντίδραση και θα λουφάξει μια για πάντα ο λαός.
Γι' αυτό και οφείλουμε να την προετοιμάσουμε με την μέγιστη προσοχή και μαεστρία.
 Ο καθορισμός ημερομηνίας είναι εύκολος, αλλά αν δεν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την πλειοψηφία του λαού, τότε κάηκε η όλη ιδέα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξανατεθεί τέτοιο ζήτημα.
Χρειάζεται πολύ δουλειά στις γειτονιές. Πρέπει οι πυρήνες του ΕΠΑΜ να αναδειχθούν παντού - με την συνεπικουρία των φίλων και των συναγωνιστών από όλα τα άλλα κινήματα και τις πρωτοβουλίες πολιτών - σε φάρο σταθερότητας και βεβαιότητας μέσα σε μια θάλασσα αστάθειας, ανωμαλίας και αβεβαιότητας που συνθλίβει τον μέσο πολίτη και πλατιά λαϊκά στρώματα.
Χωρίς αυτό και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία για να αντιμετωπιστούν κράτος, παρακράτος και αναχώματα από τους επίσημους κομματικούς μηχανισμούς (μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων) δεν μπορεί να γίνει δυνατή μια αληθινή ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Ας μάθουμε πρώτα, εμείς οι "πρωτοπόροι", οι πιο συνειδητοποιημένοι, οι πιο έτοιμοι, να απαντάμε πειθαρχημένα, με σθένος και ενθουσιασμό στα προσκλητήρια σαν αυτό της αυριανής (χθεσινής) απεργίας και θα δείτε πόσο γρήγορα προετοιμάζεται το έδαφος στον υπόλοιπο κόσμο.
 Ας μάθουμε πρώτα να δίνουμε με επιτυχία που θα ζηλεύουν οι πάντες τις "μικρές" μάχες για να πείσουμε τον κόσμο που σε μεγάλο βαθμό έχει στραμμένα τα βλέματά του πάνω μας, ότι είμαστε ικανοί να τα βγάλουμε πέρα και με τις μεγάλες καθοριστικές γι' αυτόν μάχες, όπως είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Όλα τα άλλα είναι ανυπομονησία χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου