Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Στην Πορεία για το 2ο Συνέδριο

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Πα.Μ.

H ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η απαξίωση και η κατάρρευση του κομματικού κατεστημένου της χώρας μας, η οποία έχει ήδη συντελεστεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών, θα οδηγήσει το σύστημα σε περαιτέρω καταστολή των ελευθεριών του λαού, στον εκφοβισμό και την τρομοκρατία (βλ. Σκουριές και όχι μόνο). Η επιβίωση του, απ' εδώ και 'μπρος, θα στηριχτεί σ’αυτού του είδους τις κινήσεις και η τελική του επιλογή θα είναι η προσφυγή στις κάλπες για να δημιουργήσουν κάποια ψευδαίσθηση αλλαγής.
Η κύρια απάντηση μας πρέπει να είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα άλλο να φοβηθεί παρά μόνο τον διχασμό και την παραίτηση του από την διεκδίκηση της προσωπικής και εθνικής του αξιοπρέπειας. Εκεί πρέπει να δράσουμε και να επιδιώξουμε την ενότητα και κοινή δράση του λαού, ώστε να μετατρέψουμε το όπλο του συστήματος σε πολιορκητικό κριό.
Το Ε.Πα.Μ. θα πρωτοστατήσει σ’αυτό τον αγώνα, ενώνοντας τον κόσμο και ενημερώνοντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού με ενδεχόμενες εκλογές, οδηγεί στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους, καθώς, επικράτηση των δυνάμεων των σημερινών κυβερνώντων θα σήμαινε τη συνέχιση της καταστροφικής πορείας και της υποδούλωσης, ενώ μια πιθανή κυβέρνηση των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων και η σίγουρη αποτυχία τους (λόγω έλλειψης εναλλακτικής και πραγματοποιήσιμης πρότασης), θα πρόσθετε άλλη μια ήττα στο ηθικό και την όποια διάθεση αντίστασης του λαού.
Γι’ αυτό η λύση θα πρέπει να δοθεί από τον ίδιο το λαό, που ενωμένος θα απαιτήσει, να ξεμπερδέψει μια και καλή με την κομματική, διαπλεκόμενη φαυλοκρατία, θα επανιδρύσει το  κράτος και θα εγκαταστήσει επιτέλους πραγματική Δημοκρατία μέσω ενός νέου Συντάγματος που θα ψηφίσει ο ίδιος μέσα από την διαδικασία Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.
Μ’αυτό το στόχο μπροστά μας πρέπει να εντάξουμε κάθε επι μέρους διεκδίκηση, όλα τα αιτήματα συνδικαλιστικών φορέων στο γενικότερο πατριωτικό και εθνικό πρόταγμα της ανατροπής και της ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσω της οποίας θα ικανοποιηθούν και οι δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων. Σ’αυτή την εθνική προσπάθεια χωράνε (και πρέπει να τους εντάξουμε), όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι ένστολοι και απόστρατοι συμπολίτες μας, οι κληρικοί και όλοι όσοι αισθάνονται ότι πρέπει να προτάξουν το πατριωτικό και δημοκρατικό τους καθήκον.
Στη πορεία προς το 2ο Συνέδριο του Ε.Πα.Μ. θα δώσουμε τις βάσεις και τις κατευθύνσεις αυτής της οργανωμένης λαϊκής κίνησης και θα διατρανώσουμε την θέληση και την απαίτηση των μελών μας το Ε.Πα.Μ. να ηγηθεί και να ενώσει τον Ελληνικό λαό στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΝΙΚΗ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου