Δευτέρα 6 Μαΐου 2013


Αρκεί να σε λένε Παπανδρέου για να είσαι αθώος για όλα

gap-samaras
Ανησυχία έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κυβέρνηση η μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στο ΠΑΣΟΚ ήταν σίγουροι πως θα είναι πάντα κόμμα εξουσίας και έτρωγαν χρήμα αβέρτα, επειδή δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό τους πως μπορεί μια μέρα να παλεύει το ΠΑΣΟΚ για να μπει στη Βουλή και να υπάρχει η πιθανότητα να πάνε φυλακή.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θέλει να πάει φυλακή και ρίχνει τις ευθύνες για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ άνετος γιατί έχει ακόμα την εντύπωση πως αρκεί να σε λένε Παπανδρέου για να είσαι αθώος για όλα.
Οι υπόλοιποι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από το ΠΑΣΟΚ γιατί καταλαβαίνουν πως τώρα όχι μόνο δεν υπάρχει μάσα αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να τους ζητήσουν να επιστρέψουν όσα έφαγαν ή ακόμα και να μπουν στην στενή να κάνουν παρέα στον Άκη.
Εν τω μεταξύ, πασόκος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα θα βάλουν λουκέτο μαζί με το ΠΑΣΟΚ» παραδέχτηκε πως το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 260 χιλιάδες ευρώ, όπως είχε γράψει, αλλά μόνο 32 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά.
Βέβαια, με την φόρα που είχε πάρει ο ΔΟΛ να στηρίζει τον Βενιζέλο -γιατί άραγε;-, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση η επίθεση στο ζαβό παιδί του Παπανδρέου που έγινε και πρωθυπουργός, με τις ψήφους του σοφού ελληνικού λαού.
Από την άλλη, το πόσο κόστισε το ταξίδι του Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα είναι το θέμα· το γεγονός πως οδήγησε με δόλο τη χώρα στο ΔΝΤ είναι ένα ασήμαντο περιστατικό και δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.
Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται οργισμένος για τις διαρροές στον Τύπο και έχει αντιληφθεί πως είναι κόλπο του χοντρού για να την σκαπουλάρει ο ίδιος αλλά υπάρχει λύση: να μπουν στη φυλακή και ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου.
Λόγοι υπάρχουν πολλοί. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει.
Φυσικά, η συνοχή της κυβέρνησης Σαμαρά δεν κινδυνεύει, επειδή αφενός όλοι οι μαφιόζοι που συμμετέχουν έχουν ράμματα ο ένας για τη γούνα του άλλου και αφετέρου επειδή Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης γνωρίζουν πως οι επόμενες εκλογές είναι το τέλος τους. Αμήν.
(Το πολύ αστείο με τη σημερινή κυβέρνηση είναι το από πού «κρατάνε» όλοι τον Αντώνη Σαμαρά. Θα πέσει ξερή η Ελλάδα όταν το μάθει. Μπράβο Αντώνη, δεν σου το ‘χα. Πρόσεχε μόνο, γιατί το ξέρουν πια πάρα πολλοί. Και ξέρεις τι ρουφιάνοι είναι οι Έλληνες.)
http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου