Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ

KΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ.  Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΑΝ ΑΠΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ (Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ)ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΞΑΝΑΕΠΑΙΡΝΑΝ 1700 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η 2000.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ.
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ....ΑΚΟΥΣ!!!ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
1.Η ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!!
2.Η ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ(ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ).
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ 2 MEΓΑΛΑ FUND ΤΟ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η DEUTSCHE BANK ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ.
ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ 25-6-2013 ΑΞΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ  ΤΟ ΕΝΑ FUND ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΑ....Η ΕΡΤ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΣ  ΣΕ ΞΕΝΑ FUND ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 60 ΚΑΙ 70 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΥΓΚΑ!!!ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΡΙΖΑΣ
ΜΕΛΟΣ  Ε.ΠΑ.Μ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου