Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μπάμπης με την Μαρία, και τι σημαίνει αυτό για εμάς;

του Σταύρου Κατσούλη
Όχι, δυστυχώς, δεν είναι ότι και τα δύο ονόματά τους αρχίζουν από "Μ"... Να ξέρετε ότι εδώ και κάμποσο καιρό, παίζεται ένα σιχαμερό αλλά και θανατηφόρο παιχνίδι κάτω από τις μύτες μας και πάνω στις πλάτες μας. Θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η διαπίστωση είναι μεταφορική, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Θα έχετε προσέξει πως τα παραδοσιακά κόμματα, έχουν πανικοβληθεί, με τις αλλαγές που παρουσιάζονται στην κοινωνία. Δεν χρειάζεται να μπει κανείς σε λεπτομέρειες για να καταλάβει το γιατί. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τα παλαιολιθικά απο-κόμματα του παρελθόντος. Ο απλός κόσμος της χώρας, έχει πλέον πλήρη συναίσθηση της κατάστασής. Βλέπει πλέον τα ψέματα και τις προδοσίες που λένε και κάνουν κάθε μέρα όλοι αυτοί, βουτηγμένοι μέσα από την απόλυτη υποτέλεια που δείχνουν στους "θεσμούς" που μας καταστρέφουν όπως είναι το Ευρώ και το πολίτευμά μας και άλλα. 
Σε κάποιο σημείο λοιπόν, το σύστημα που μας καταδυναστεύει, πρέπει να προστατέψει το ...
κατεστημένο που το ταΐζει και το κρατά στην ζωή. Θα μου πείτε, μα καλά, αυτό το κάνει χρόνια τώρα. Σωστά. Αλλά με μια διαφορά. Τώρα, το σύστημα δεν πρέπει να προστατέψει απλά κάποια πλευρά του, ή κάποιον από τους μηχανισμούς του. Τώρα, ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει, είναι ολοκληρωτικός. Για πρώτη φορά, από το τέλος της μεταπολίτευσης τουλάχιστον, η πιθανότητα να το αντικαταστήσει πλήρως ο Λαός ο ίδιος και αυτοπροσώπως, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το γιατί, είναι αυταπόδεικτο και θα το δούμε στην συνέχεια. Το πολιτικό προσωπικό και οι φίλοι τους εκτός και εντός, το ήξεραν και το ξέρουν καλά αυτό το σενάριο, και έπρεπε να υπάρχει πάντα μια λύση έτοιμη, για να εφαρμοστεί εάν ποτέ η κατάσταση έφτανε σε αυτό το σημείο.
Ποιες είναι οι καθεστωτικές λύσεις Ιστορικά, σε περίοδο εσχάτης κρίσης; Μα φυσικά ο πόλεμος. Στην περίπτωσή μας, ένας "θαυμάσιος τρόπος" είναι ο εμφύλιος σπαραγμός. Θαυμάσιος, γιατί δεν χρειάζονται πολύπλοκες διαδικασίες και συνεργασίες. Απλά ρίχνεις το δηλητήριο και μετά, περιμένεις να σκάσει η βόμβα από μόνη της... Και πως ξυπνάει το τέρας του εμφύλιου σπαραγμού; Μα φυσικά, με τον ακραίο διαχωρισμό του Λαού σε δύο ή περισσότερα κομμάτια, τα οποία θα είναι εχθρικά μεταξύ τους. Στην περίπτωσή μας, φτάνουν οι δύο πλευρές, μια και μέρος του Λαού μας έχει δυστυχώς αποδείξει ότι οι παλαιές πληγές υπάρχουν ακόμα και είναι ανοιχτές...
Οπότε; Πολύ απλό, το σάπιο και προδοτικό κατεστημένο, αποφάσισε να προχωρήσει στο Σχέδιο Β. Ναι, σε αυτό το σχέδιο, που μας έλεγαν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν. Όχι, η έξοδος από το Ευρώ, δεν ήταν το δεύτερο σχέδιό τους... Γιατί άλλωστε, να έκοβαν την σχέση τους με αυτούς του ομοϊδεάτες τους,  που τους στηρίζουν; Όχι. Οι δωσίλογοι, επέλεξαν τον δρόμο του ακραίου διαχωρισμού του Λαού, άσχετα με την τιμή που θα πρέπει να πληρώσει αυτός, μόνο και μόνο, για να διασφαλίσουν μερικούς μήνες ή χρόνια στην εξουσία, όσο ολόκληρος ο πλανήτης καταποντίζεται στα τάρταρα του μεγαλύτερου χρέους όλων των εποχών. Και ποιοι είναι αυτοί οι δωσίλογοι; Εάν νομίζετε ότι είναι μόνο όσοι είχαν ή έχουν σχέση με τα κόμματα εξουσίας, κάνετε λάθος...
Έτσι, πήραν τις εντολές τους, ο Μπάμπης και η Μαρία... Ο πρώτος, για να δείξει το πραγματικό πρόσωπό του, αυτό που είχε κρυμμένο καλά πίσω από τα φώτα των ΜΜΕ που βρωμοκοπούν ασύστολα τον περίγυρο, μέσα στον απίστευτο οχετό τους ακατάσχετα, εδώ και χρόνια. Η δεύτερη, μια από τα ίδια στην ουσία, μόνο που ο χώρος, δύσκολος να τον ξεχωρίσει κανείς μέσα στην βρώμα που είναι ολόιδια με του πρώτου, μέσα από τους θώκους της φερόμενης ως ακαδημαϊκής παιδείας... Η ιδεολογική πηγή τους; Δεν έχει σημασία... Γιατί ότι πιστεύουν, άσχετα εάν πρόκειται για την μία πλευρά, ή την άλλη, είναι μια απολύτως διαστρεβλωμένη και ακραία μινιμαλιστική ιδέα, η οποία συνδυασμένη με την λοβοτομή που έχουν υποστεί, έχει μόνο ένα αποτέλεσμα: Τον ακραίο διαχωρισμό και τεράστια πόλωση οποιουδήποτε κάνει το λάθος να τους ακούσει, χωρίς να είναι πνευματικά προετοιμασμένος.
Ο Μπάμπης, άρχισε πρόσφατα. Τον ακούσαμε. Και θα τον ακούσουμε και πάλι. Θα προσπαθήσει να πείσει τους δεξιούς, να μισήσουν τους πάντες όσους διαφωνούν μαζί τους. Ειδικά τους αριστερούς. Ο Μπάμπης, θα επιχειρήσει να το γυρίσει στο ψευδο-πατριωτικό, στο εθνικιστικό,  το τελευταίο δηλαδή "φρούριο" όλων των δικτατοριών της Ιστορίας. Και φυσικά θα το κάνει, άλλωστε, πάντα ήταν στυλοβάτης του καθεστώτος και των μηχανισμών που μας έφερε τον όλεθρο. 
Η Μαρία, δεν μπόρεσε ποτέ να κρατηθεί. Είχε αρχίσει ήδη την δουλειά της εδώ και καιρό. Με το ίδιο ακριβώς μίσος, με την ίδια ακριβώς δύναμη και πάθος, προσπαθεί να διασπείρει στο "αριστερό" θύμα της, την αυτοκαταστροφικό της αντεθνικό κρετινισμό. Συνωστισμός εκεί, μίσος προς την Πατρίδα από εδώ, αλλά μην μείνετε στις λεπτομέρειες. Δεν την ενδιαφέρει τι ακριβώς λέει, και ενάντια ποιου θεσμού. Ο σκοπός της είναι άλλος. Θα πεί ότι ακριβώς πρέπει να πει για να πολώσει την δικιά της μερίδα και αντικείμενο, όσο το δυνατόν περισσότερο...
Σε καμία περίπτωση λοιπόν, μην χάσετε την μπάλα, όσο μιλούν και να σας εκνευρίζουν αυτοί είτε κλίνετε προς την μία κατεύθυνση είτε την άλλη. Εάν το κάνετε, πέσατε στην παγίδα! Καταλάβετε το, εάν σας άγγιξαν το συναισθηματικό, αυτοί κατάφεραν την δουλειά τους. Μετά από αυτό, όταν δηλαδή το καταφέρουν αυτό, γι αυτούς και τα αφεντικά τους, μπορείτε κάλλιστα να κόψετε τον λαιμό σας. Κυριολεκτικά.
Στην ουσία βέβαια, για να είμαστε ξεκάθαροι, το αφεντικό τους είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί ο σκοπός του είναι ο ίδιος και για τους δύο. Ο απόλυτος διαχωρισμός του Λαού και πόλωση του σε επίπεδα παραληρήματος, με στόχο την αυτοκαταστροφή της κοινωνίας.  Ώστε αυτός να μπορέσει μέσα στα χαλάσματα που θα επέλθουν, να πάρει και πάλι τα ινία στα χέρια του, χωρίς να έχει στην μέση έναν ενοχλητικό και αφυπνισμένο Λαό, που θα απαιτεί τέτοιες "αθλιότητες" όπως είναι η Δημοκρατία....
Ο Μπάμπης και η Μαρία λοιπόν, κάνουν την δουλειά τους. Και θα εμφανιστούν και άλλοι "Μπάμπηδες" και άλλες "Μαρίες", όσους ακριβώς θα χρειαστεί η σημερινή βρωμερή και προδοτική σαπίλα για να πετύχουν τον σκοπό τους, να είστε σίγουροι γι' αυτό... Τι σημαίνουν όλα αυτά, όμως στην πραγματικότητα; Θυμηθείτε αυτό που αναφέρθηκε στην αρχή. Το σάπιο κατεστημένο σύστημα διαπλοκής πάντα είχε σχέδια αυτού του τύπου. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι εφ' όσον έφτασαν στο σημείο να το εφαρμόζουν, αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητες να τους εξαφανίσουμε όλους αυτούς και να τους προσθέσουμε στην μαύρη λίστα των προδοτών της Ιστορίας, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.
Εμμέσως πλην σαφώς, και άθελά του μάλιστα, το καθεστώς μας στέλνει πλέον καθημερινά ένα μήνυμα, διά μέσου των πιστών υπηρετών του. Και το μήνυμα ελήφθη από όσους είναι ακόμη ζωντανοί. Το μήνυμα τους είναι:  Το "Σύστημα" βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο, γιατί ο Λαός περισσότερο από ποτέ, έχει την δύναμη, την διάθεση και την ικανότητα να μας εξαφανίσει!
Και ποιο είναι το "ιδεολογικό" (σε εισαγωγικά) αντίδοτο, προς το δηλητήριο που έχουν αρχίσει να δίνουν στον Λαό μας; Δεν υπάρχει άλλο, εκτός από έναν συνδυασμό από: Υγιή Πατριωτισμό και αγάπη για τον Λαό μας με όλα του τα καλά και κακά, Αγάπη για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία, και τέλος,  Σεβασμό της ελευθερίας και της αξία το κάθε συνανθρώπου μας. Αυτά θέλουν να μας πάρουν με τον διαχωρισμό και την πόλωση, αλλάζοντας το που συγκεντρώνουμε την προσοχή μας. Αυτά θέλουν να εξαφανίσουν, γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, όσο αυτές οι αξίες εξαφανίζονται και ξεχνιούνται, τόσο γιγαντώνεται ο ολοκληρωτισμός και η εκμετάλλευση σε όλα τα επίπεδα...
Θα τους αφήσουμε να νικήσουν την τελευταία τους μάχη; Η θα αδράξουμε την ευκαιρία, μια ευκαιρία πρωτοφανή στην εποχή μας, που δεν έρχεται και πολύ συχνά στη Ιστορία, για να ανορθώσουμε επιτέλους την Πατρίδα; Είναι προφανές ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα για τον αγώνα, και το καθεστώς Χουντικής Κατοχής, το παραδέχεται αυτό μέσα από τα χείλη των πιο πιστών υπηρετών του, του "Μπάμπη" και της "Μαρίας".
Το τέρας έδειξε τον φόβο του για εμάς, έμπρακτα με την εφαρμογή του τελικού τους σχεδίου. Αυτοί το ξέρουν, μας είδαν. Εμείς μας είδαμε, το καταλάβαμε; Θα αγνοήσουμε την τεράστια ευκαιρία; Ή θα παλέψουμε για την ελευθερία μας;  Ήρθε η ώρα να του κόψουμε τα πόδια! Κλείνουμε τους μηχανισμούς του, και ας γίνουμε αλληλέγγυοι για να επιβιώσουμε εμείς, όσο τους αποκαθηλώνουμε από την εξουσία, για να εδραιώσουμε μια νέα Ελλάδα, απελευθερωμένη από την σαπίλα του παρελθόντος!
Καλή Λευτεριά και Καλόν Αγώνα!
ο Σταύρος Κατσούλης είναι μέλος της Π.Γ. του Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου