Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επιτυχία του Ε.ΠΑ.Μ. – Νίκη του Λαού

Η μεγάλη χθεσινή κινητοποίηση μπλόκαρε την συνάντηση για το ξεπούλημα της Θράκης

Σε μεγαλοπρεπές φιάσκο οδηγήθηκε η προγραμματισμένη από ημέρες συζήτηση «για τις Ευκαιρίες Ανάπτυξης» με την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) στην Περιφέρεια της Θράκης. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΜΕΤΩΠΟΥ περικύκλωσαν επί ώρες την Τράπεζα της Ελλάδος και μπλόκαραν τις εισόδους από Εδουάρδου Λω και Ομήρου του κτιρίου.
Η μεγάλη σημερινή κινητοποίηση έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στα στελέχη, ντόπια και ξένα, των οικονομικών επιτελείων που απεργάζονται την μετατροπή της χώρας σε δουλοκρατικό «Ελντοράντο» με όρους ασυδοσίας για τους διεθνείς τοκογλύφους και συνθήκες εξαθλίωσης για τους Έλληνες εργαζόμενους.
Το μήνυμα των πολιτών που συγκεντρώθηκαν ήταν ένα ξεκάθαρο αγωνιστικό ΟΧΙ στις επιβουλές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Τρόϊκας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου που καταστρώνουν τα σχέδια της νέας αποικιοκρατίας.
Οι συγκεντρωμένοι, με συνεχή συνθήματα όπως «ΕΟΖ σημαίνει Ελλάδα πουλημένη», «Κάτω τα χέρια από την Θράκη», «Προδότη Χατζηδάκη», «Ήρθε η ώρα της Ανατροπής», «Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί», ανάγκασαν τον υπουργό «Ανάπτυξης», δηλ. Ξεπουλήματος Fast Track, και τους άλλους προσκεκλημένους να μην αποτολμήσουν να εμφανισθούν και εμπόδισαν τις εργασίες της συνάντησης.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να γιορτάσουμε όλοι μαζί στους δρόμους την οριστική ανατροπή της Χρεοκρατίας και την απελευθέρωση της χώρας. Και σ’ αυτό τον αγώνα το Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχίσει να είναι μπροστά και επιθετικά!
ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ
ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ – ΑΝΑΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ - ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)
24-9-2012
Τα πρώτα βίντεο και εικόνες από την κινητοποίηση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου