Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο άγνωστος πόλεμος ...

Διαβάστε και γελάστε με τα παραμύθια που σερβίρουν στους αφελής αναγνώστες τους, τα κυριακάτικα φύλλα των μνημονιακών εφημερίδων...
Φυσικά τίποτε από όσα αναφέρουν σαν γεγονότα δεν είναι αλήθεια,για τον απλούστατο λόγο ότι σε αυτές τις συναντήσεις του υπουργού με την τρόικα δεν παρίσταται ουδείς άλλος.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο στουρνάρας και κατά συνέπεια ο Λογοθετόπουλος εεε συγγνώμη, Σαμαράς ήθελα να πω, διαπραγματεύονται σκληρά με την τρόικα. Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι... τα μέτρα είναι προαποφασισμένα και αυτό που τους απασχολεί είναι το πώς θα τα σερβίρουν στους ιθαγενείς.
Θυμάστε σε προηγούμενες συνεντεύξεις του παρά φύση πρωθυπουργού μας Σαμαρά, που έλεγε ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία;
Ε λοιπόν αυτό ξεχάστε το, γιατί αυτό το έργο δεν έχει τέλος.
«Τα ιδία έλεγε πριν από δυόμιση χρόνια και ο μακελάρης των Ελλήνων Παπανδρέου» Θυμηθείτε τώρα από το πρώτο μνημόνιο μέχρι σήμερα πόσα τελευταία μέτρα έχουν περάσει.
Ανακάλυψαν λοιπόν τώρα την ρήτρα απόκλισης των μέτρων και αρχίζουν άλλη φάμπρικα. Σε καμιά 20αρια μέρες αφότου θα έχουν περάσει από την κατοχική βουλή τα εξοντωτικά για τον λαό μέτρα, θα αρχίσουν να βγαίνουν και να λένε, ότι αυτά που ψήφησαν δεν είναι αποδοτικά όσο θα ήθελε η τρόικα και έχουμε υπογράψει την ρήτρα απόκλισης των μέτρων, την όποια και πρέπει να τηρήσουμε για να είμαστε συνεπής με τους δανειστές μας.
Ξανά μανά λοιπόν από την αρχή, κόψιμο οι μισθοί των εργαζόμενων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι συντάξεις ότι θα έχει απομείνει, νέοι φόροι και ότι μπορεί να εξαθλιώσει πλήρως τους πολίτες . Ο λαός πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα, ότι τελευταία μέτρα δεν υπάρχουν όσο κάθεται άπραγος στον καναπέ του και μεμψιμοιρεί για την τύχη του.
Την τύχη του ο λαός την έχει στα χέρια του και τα τελευταία μέτρα δεν είναι αυτά που θα πάρουν αυτοί για εμάς. Τα τελευταία μέτρα είναι αυτά που θα τους πάρουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου